HOLERCANI

Bine ați venit la Aquaterra Resort Holercani

Club-house pe malul Nistrului de la Aquaterra.


Nivelul Premium este recunoscut în detalii. Dacă alegi, alege cel mai bun!
Club- house, concept unic în Moldova, Aquaterra Resort Holercani este un complex fără precedent , care se află într-o zonă curată din punct de vedere ecologic de pe malul Nistrului, în pensiunea guvernamentală Golercani, unde se află dache-urile Guvernului și Președintele Republicii Moldova.

Aquaterra Resort Holercani creează toate condițiile, astfel încât să puteți alege o cazare care să se potrivească pe deplin nevoilor dumneavoastră.

Clădirea are 78 de apartamente. Casa este dotată cu un hol al hotelului, parcare, piscină în aer liber, loc de joacă, zonă de sport, restaurant cu terasă, sală de banchete, bungalou și debarcader.

Complexul rezidențial include, de asemenea, serviciile unei companii de administrare care va ajuta la rezolvarea oricăror probleme care apar. Locuirea la Aquaterra Resort Holercani vă va face să vă simțiți relaxat și prietenos, să uitați de stres și să vă bucurați de viață.

Aquaterra Resort Holercani – complex rezidențial fără alternative.


Aquaterra Resort Holercani

Facilități:

Complexul
Suprafața teritorială constituie 1.5 Hectare
Individualitate
Format din 4 blocuri locative a câte 9 etaje fiecare, cu o capacitate de 78 de apartamente. Fiecare bloc locativ fiind dotat cu un lobby precum și cu serviciu de concierge 24/7.
Conceptul
Posibilitatea de a trăi pe malul râului, departe de aglomerația urbană, savurând priveliștile naturale.
Confidențialitatea
Structura ierarhizată a sistemului de securitate și accesul limitat pe teritoriu, asigurat de către serviciul de pază a complexului.
Zona de agrement
Piscină în aer liber, bungalouri confortabile, diguri private, zonă pe malul rîului Nistru.
Parcarea
Parcare interioară privată cu securitate non-stop
Mai multe

Despre companie:

Mai bine de 18 ani compania de construcții Eldorado Terra este lider pe piața construcțiilor a Republicii Moldova și un exemplu de urmat pentru alte companii mari de construcții. Portofoliul proiectelor companiei include 6 complexe, cu teritorii bine amenajate și infrastructură internă dezvoltată. Pentru noi siguranța este pe primul loc, iar sursa principală de inspirație o reprezintă încrederea clienților noștri. Noi lucrăm cu cele mai moderne materiale și tehnologii avansate în construcția obiectelor. Eldorado Terra înseamnă calitate, testată ani la rând, cerințe înalte și așteptări justificate, de asemenea și oferirea obiectelor în termenii stabiliți.

Timp de 18 ani am reușit să construim nu doar 50 de case, dar am realizat, de asemenea, împreună cu Aquaterra o serie de proiecte unice:

Primul Wellness și Fitness club de clasa premium din Moldova Aquaterra Wellness & Spa cu cea mai mare zona spa din țară.

Club de fitness de familie, ce propune un complex de servicii de sănătate pentru toată familia Aquaterra Fitness Ciocana.

Primul și unicul wellness-club de format încis pentru Moldova - Aquaterra Oasis Wellness Club

Școala sportivă de ultimă generație, unică în Moldova Aquaterra Sport School, la școala sportivă se deprinde sportul chiar de la primii pași făcuți.

Rețeaua de grădinițe de clasa premium Star Kids Education & Sport, ce include în sine programe de instruire și sportive.

Hotel-boutique premium Aquaterra Hotel&Spa.

Deviza noastră - «Dacă alegi, alege ce e mai bun!»
CONTACTAȚI-NE!
079 50 70 70
bd. Decebal 6/1
Chisinau, Moldova

sales@aquaterra-resort.md
Get free lesson
Just type your contacts
Sunați-ne
sau ne puteți suna!
079 50 70 70